10 ting jeg ikke trenger lenger! :D

Først må jeg bare si at dette er måter oljene har hjulpet for meg og min familie. 
Alle oljene har spesifikke egenskaper som hjelper generelt, men hvis du prøver noen av disse tipsene, og de ikke virker. Kan det godt være at det er en annen olje som kan funke for deg! ;) 

1. Aftersun
Lavendel er godt for å reparere huden din, og fungerer derfor kjempe bra på solbrent hud! Tilsett også litt peppermynte for å få en deilig avkjøling. 

2. Eurax
På insektstikk fungerer også Lavendel helt utmerket! Det er også Lavendel jeg smører på utslett eller eksem som klør. :) 

3. Hostesaft
Sitron olje med en ts honing i varmt vann blir en deilig lindrene te! 
Hvis det ikke er nok kan du prøve med en dråpe Onguard under tunga!

4. Bilsyk
Jepp, vi har en 3 åring som kaster opp i bil... Men ikke hvis vi husker å smøre litt Zengest på magen, og sørger for at det dufter deilig Peppermynte i bilen. :) 

5. Pyrisept
Kokosolje og en dråpe Lavendel er supert å rense skrubbsår, brannsår og kuttsår med! Du kan også ta en liten dråpe Lavendel på plasteret.  

6. Alle former for mage lindring
Mageknipe, luft i magen, spist for mye, diare, omgangsyke you name it! Smør på Zenguest! Denne vil du ikke glemme hjemme når du skal på ferie i utlandet. ;) 

7. Halsbrann
Nå slet jeg bare med dette da jeg var gravid... MEN fikk tips om å prøve en dråpe med Vill Appelsin under tungen. Og AMEN det funket mye bedre en de grusomme (og dyre) tablettene jeg fikk på apoteket. :D 

8. Smerte stillende
Ok vi kjøper dette hvis vi trekker tenner eller gubben ligger med feber eller voldsom migrene... Men vi kjøper mye mindre av det enn før! 
Mest fordi vi nå lindrer hodepine med en blanding av Lavendel, Peppermint og Frankincense. Og menssmerter med Zenguest og Rosmarin
Ved andre vondter (Influensa eller brystbetennelse o.l...) Bruker vi mye Frankincense, Copaiba og Onguard.


9. Febernedsettende
Peppermint avkjøler og lindrer en febervarm kropp!
Ikke brukes på barn undre 3 år, da den er intens. bruk da heller Lavendel og Spearmint.


10. Canesten
Oh yes Mama! 
Når en person som har slitt med soppinfeksjon 1 gang i mnd i mange år blir helt kvitt plagene etter en oregano rens, er det bare å bøye seg i støvet! :D 
Oregano er super mot bakterier og paracitter, og jeg har til og med blitt kvitt UVI med den! Hallelujah sistah! 

Hvis du nå tenker at shiiitt dette skulle jeg gjerne prøvd! 
Så kan jeg hjelpe deg både med å kjøpe oljene, og ikke minst opplæring slik at du får en trygg og sikker bruk! 

Bare gå hit! :D 

Vi har også en tilbudspakke som heter Familiepakken, hvor du får alle disse oljene jeg snakker om! (Bortsett fra Copaiba og Spearmint) 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.