Balance <3

naturlig livsstil tips ukas olje Sep 06, 2020

Det er tid for vår første oljeblanding! :D 

doTERRA har nemlig laget egne blandinger med hver sine formål.
Blandingene kan deles inn i 2 kategorier. Emosjonell støtte og hjelp til fysiske ting som mage trøbbel og støtte immunforsvaret. 

I dag skal det altså handle om en av våre absolutt favoritter - Balance! Grunnen til at vi elsker denne blandingen er ikke bare på grunn av den deilige lukten, men også fordi den er super når du trenger å stresse ned, finne ro og jording. 

For å skape en intensjon om å ha en rolig å balansert dag, smører vi Balance under beina hver morgen. Dette kan du også gjøre på de minste. Ikke bare for å få en rolig start på dagen, men også for å roe ned på kvelden.  <3 
En annen fin måte å finne ro med Balance på er å lukte på den!
 Ta en dråpe i hendene å snus inn lukten, eller ta noen dråper på gulvet i dusjen for så å trekke inn deilig balansert damp. ;) 

Eller bare bruk den i diffuser, kanskje med en av blandingene under. Et siste tips fra oss ang Balance, er å bruke den når du lager egne hudprodukter! 
Som for eksempel egen deodorant! :D Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras sed sapien quam. Sed dapibus est id enim facilisis, at posuere turpis adipiscing. Quisque sit amet dui dui.
Call To Action

Stay connected with news and updates!

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.
Don't worry, your information will not be shared.

We hate SPAM. We will never sell your information, for any reason.