Et lite bytte, kan være starten på noe stort!

 


Det er ikke nødvendig å være en zerowaste, økologisk vegetarianer som bor i hus av leire og ikke kjører bil for å ta bedre vare på naturen. Hvis det er det som er ditt mål, så er det helt fantastisk! Men for mange av oss krever dette alt for store endringer. Og som du kanskje har erfart, så er det ofte vanskelig å endre selv den minste lille ting.

Så hva er en naturlig livsstil?
Jeg tenker at det er å bli mer bevist på hva mann putter i, på, og rundt kroppen din. Altså bli mer bevist på det å bruke naturlige produkter. Du må ikke lage såpe, shampoo og alt selv. men bare bytte ut til produkter med mindre giftstoffer. Og det aller beste verktøyet for å leve mer naturlig synes jeg er, oh yes you guest it! Eteriske oljer! :D 

Hvorfor bytte og begynne med oljer?
Det er veldig individuelt hvorfor man velger å bytte.
Men det er en av to veier. Du begynner med eteriske oljer fordi du har fått det anbefalt å prøve det mot en eller annen plage, du ser at det fungerer, og plutselig skal du prøve det mor all ting. ;) 

Eller du begynner med oljer fordi du har det å leve naturlig som mål, og så kommer bedre helse som en liten bonus.  
Fordi du reduserer giftstoffer i blodet ditt, og kroppen får det ikke fult så travelt!
Tenk når kroppen din kan bruke denne energien på noe annet? Kanskje bedre immunforsvar, eller syke celler?  Sover du bedre og stresser mindre, tar kroppen din bedre vare på deg, og du får mer energi og overskudd! 

Hvordan leve det? 
Når jeg snakker om naturlig livsstil er eteriske oljer en stor del av det.
Og du kan enkelt begynne å bytte ut produkter du bruker i dag som kanskje inneholder for mye kjemikalier med produkter du enkelt lager selv av oljer.
Eller tilsette en dråpe til produkter du kjøper som er mer miljøvennlig og parfymefritt.  

Jeg tenker at du lever en naturlig livsstil når du først sjekker ut hvilken oljer som kan hjelpe deg, før du drar på apoteket! :) 

OG når du har en livsstil med mer overskudd og energi, da er det letere å begynne å endre på de store "vanskelige" tingene! 

Å endre store ting, kan ofte starte med et enkelt bytte! 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.