Selvfølgelig må jeg gi deg muligheten!

film selvutvikling Mar 18, 2020
 

Nå har jeg satt meg selv på plass!!


For nå er jeg lei av å kjenne på frykt!
Og da er det ikke dagens frykt for virus jeg tenker på, men det å være redd for hva andre tenker om meg. 

Det er ikke sånn at noen andre har gitt meg noen som helst grunn til å tenke at dere ikke liker meg eller sånne ting. Men det er likevel en urasjonell frykt som ligger der, og som hindrer meg i å dele ting med deg! 

For eksempel denne muligheten vi har som en del av "Den grønne låven" 
En mulighet til deg som vil utvikle deg selv og starte din egen inntektskilde!
Muligheten til å ta tiden tilbake, og tilbringe mer av den med barna, og heller jobbe når de sover. Kanskje du er i en situasjon nå hvor du ikke kan jobbe fulltid? Også sitter jeg altså her å brenner inne med denne muligheten jeg kan gi deg, fordi jeg er redd for hva de som ikke ønsker denne muligheten skal si! 

Dette er selvfølgelig ikke noe for alle, men kanskje kan det være det beste som har skjedd med akkurat deg!? (Slik det var for meg) 
Og da, må ikke jeg feige ut!

Så her er det jeg sa til meg selv.... 

"Vet du hva!? Jeg hjelper folk hele tiden!
Og når det kommer til hjemmesykepleien og norsk helsevesen har du ikke noen problemer med å dele dette. Men når jeg skal snakke om hvordan jeg kan hjelpe andre med å bli bevist på små grønne bytter, som etterhvert blir en grønnere livsstil, og bedre både for dem og naturen. Da kommer du med all den tvilen og de negative tankene dine! Når jeg skal fortelle folk om hvordan de kan tjene penger på å hjelpe andre hjemme fra, da kommer du med all frykten som kveler meg helt!
Men hør, Tenk om ingen delte denne muligheten med meg? Er ikke dette det beste som har hendt oss kanskje?? Så slutt! De som ikke ønsker denne muligheten har sikkert sluttet å lese denne bloggen og gått videre til noen annet for lenge siden!
Og de som er negative, de har ikke lyst på hjelpen din, så de kan du la vær. "


Jada, så nå tenker jeg at  der satt den.


For vet du hva? (Ja nå snakker jeg til deg kjære leser)
Nå er vi inne i en tid hvor det skjer store endringer enten vi vill eller ikke. 
Og vi kan velge om vi vil fokusere på frykt, eller utvikle oss selv, lære noe nytt og kanskje få en anderledes hverdag i tiden som kommer. 

Du kan velge hva du vil ha fokus på.
Og hvis du vil høre mer om denne muligheten jeg har snakket om nå i en evighet, så ta kontakt med meg! 

Du finner meg på insta, facebook eller [email protected]ønnelåven.no

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.