Ukas olje - Oregano!

Oct 02, 2020

Dette er en liten luring olje som mange ikke helt forstår den fulle effekten av! 
Mange kjøper oljer fordi de lukter godt, og vi vil diffuse dem i huset, eller smøre dem på oss. Og jeg skal være ærlig... Oregano har ikke den beste lukten i verden, men den er virkelig effektfull! Oregano har supre egenskaper som hjelper immunsystemet ditt å holde kroppen frisk.
Og er alltid den oljen jeg tyr til når jeg kjenner det er noe på gang. Som for eksempel en forkjølelse, eller en urinveisinfeksjon! Da er det bare å smøre på. :) 

Et annet godt tips å bruke oregano til er å fjerne vorter! 
Theodor begynte å få en liten vorte på fingeren, så vi smurte på oregano og puttet på et plaster hver kveld, helt til den ble borte! (Og jeg glemte å ta før, underveis og etter bilde!!!! så nå går jeg bare å gleder meg til neste familiemedlem får en vorte! Det må jo skje snart. :P )

 

Oregano er en varm olje, som betyr at den er veldig sterk. I forhold til for eksempel frankincense eller lavendel, som er veldig milde oljer. Pass derfor på å få oljen bare på vorten, og ikke på huden rundt. (Jeg bomma noen ganger på Theodor, og det gikk veldig bra, han merket ikke noe til det. Men ikke alle er som han.) Derfor skal du også alltid blande ut oregano med en nøytralolje hvis du skal smøre den på barn eller noen med sensitiv hud.

Oregano er også helt super til å fjerne små energityver du måtte ha i kroppen. 
Vi har alle noen, men det er ikke sikkert at vi er klar over det! 
Så ta deg en ordentlig rens! Den kan du forøvrig lese mer om HER! 

Oregano er også super å bruke i diffuser, da den er med å eliminere bakterien i lufta! :

Finn din favoritt! <3 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras sed sapien quam. Sed dapibus est id enim facilisis, at posuere turpis adipiscing. Quisque sit amet dui dui.
Call To Action

Stay connected with news and updates!

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.
Don't worry, your information will not be shared.

We hate SPAM. We will never sell your information, for any reason.