Ukas olje - Romersk kamille

eteriske oljer ukas olje Oct 29, 2020

Dette er en deilig liten luring!
Noen elsker denne lukta, og smaken, mens andre kan ikke fordra den! 

Men uansett, så er romersk kamille veldig kjekk å ha i hus. Spesielt hvis du har små barn. ;) 

(En ganske stor feil har sneket seg inn der altså... det står sitrongress, men handler om romersk kamille.... skal fikse bildet så fort jeg får tid. :) 


Grunnen til at den er så fin å ha for små barn er dens evne til å gi ro. Samtidig som et er e veldig mild og fin olje, som leger sår hud. Selv har jeg hatt fantastiske erfaringer med at den har roet gråtende baby (du vet når de bare gråter og gråter i noe som føles som en evighet og det er ingen ting av det du gjør som hjelper.) og fjernet sår rumpe og bleie utslett. 

Jeg bruker Romersk kamille mye til stell av baby, for eksempel egne våtservietter med lavendel, romersk kamille og frankincense. Og favoritten nå om dagen, disse eteriske oljene i lotionbars. Da er det ikke bare oljene som healer den såre huden, men den fete kremen lager også en god hinne over såret. 

Oppskrift på lotionbars finner du HER


Eller er jeg en av dem som elsker lukten av romersk kamille, og har den gjerne i teen min eller setter den på i diffuser for å finne litt ro. Den kan også hjelpe deg å finne meningen med ditt liv, slik at du gjør mer av det som gjør deg glad! <3 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras sed sapien quam. Sed dapibus est id enim facilisis, at posuere turpis adipiscing. Quisque sit amet dui dui.
Call To Action

Stay connected with news and updates!

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.
Don't worry, your information will not be shared.

We hate SPAM. We will never sell your information, for any reason.