Ukas olje - Peppermynte!

eteriske oljer tips ukas olje Sep 30, 2020

Peppermynte! - Nok en gang en av mine favoritt oljer! 
(Jeg lurer på hvor mange ganger jeg skal si det :P ) Men sånn helt seriøst, så tror jeg ikke det er noen som kan ha en dårlig opplevelse av å lukte på denne friske energigivende oljen! Med mindre du får den for nære øynene, for det kan fort svi litt. 

Men denne oljen er nesten like obligatorisk å starte dagen med som kaffe!
Smør på trøtte muskler, og i nakken for å unngå spenningshodepine utover dagen! 


Den er også en liten livredder for dem som sliter med kvalme, les, det var jeg mye da jeg gikk gravid....  eller bilsyke! 
Putt noen dråper olje på en bommuldsdott som du putter inn i vifta før du setter den på! Deilig frisk lukt i bilen får du også. :D 
Men noe av det jeg kanskje synes er aller best er å sette på peppermint på diffuseren min, for da lukter det så utrolig deilig i huset, og du får mye bedre energi med en gang! 
Her er noen blandinger til inspirasjon! Ellers elsker jeg at Peppermynte er olje som hjelper deg med å finne klarhet! 
Bruker du denne mye er det som om du finner et kart inni deg, plutselig vet du hva som er neste steg, og så er det bare å følge dit strømmen vil føre deg! <3 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras sed sapien quam. Sed dapibus est id enim facilisis, at posuere turpis adipiscing. Quisque sit amet dui dui.
Call To Action

Stay connected with news and updates!

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.
Don't worry, your information will not be shared.

We hate SPAM. We will never sell your information, for any reason.