Zen Gest - Fordøyelsesblanding

ukas olje Sep 27, 2020

På tide med en ny Oljeblanding! 
En hverdags helt denne gangen. Jeg vet rett og slett ikke hva jeg skulle gjort uten denne oljeblandingen i hus, da den alltid gir rask lindring ved de aller fleste mageutfordringer.


Som du ser er det altså mage og magetrøbbel denne blandingen er laget til. :D 
Og mine erfaringer er at den virkelig virker, i alle fall for ting som er "akutte", som smerter ved overspising, luft, mens og kvalme. 
Nå er det ingen i min familie som sliter med kroniske smerter i mage, men jeg har hørt fra mange at den også hjelper å forebygge hvis den tas daglig. Men dette har jeg personlig ikke noe erfaring med. 

Jeg har faktisk en av de første "Wow det virker" øyeblikkene min med denne oljeblandingen! Da jeg var gravid var jeg ofte veldig tett i bihulene, uten at jeg skjønte hvorfor. Fikk da et tips om å smøre denne blandingen over. Jeg synes jo det var litt rart å skule smøre mageblandingen på nesa, men jeg måtte prøve. Og det tok ikke mange minuttene før jeg kjente at bihulene åpnet seg opp.  Så jeg er nå stor fan av å bruke denne oljen også hver gang jeg eller noen andre i familien er tette. Enten ved å smøre på, eller sette på i en diffuser. :D  

Zen Gest og følelsene dine! 
En ting som kan gjøre det lettere å huske hva en olje hjelper med emosjonelt, er ofte å se på hva den hjelper deg med fysisk. Slik er det også her. 
Hvis du føler deg overveldet, som om du har alt for mye i livet som du må fordøye på en gang, kan det hjelpe å smøre litt Zen Gest rundt navelen! ;) 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.