Da vi ble foreldre i 2016 fikk vi et kjempestort ansvar, og plutselig satt du der med det lille nurket ditt i armene og tenkte utrolig mye på fremtiden. Det var da det virkelig slo oss, hvordan kommer egentlig fremtiden til å bli? 

Vi hører mye om Klimakriser og endringer i miljøet, men dette føles litt for skummelt å snakke om. Ja til og med å tenke på, så derfor prøver vi å ikke tenke på det. Og nei, en kan ikke redde miljøet alene, men det er mye hvermannsen kan bli flinkere til i hverdagen. Vi bestemte oss for å bli flinkere, og har nå funnet ut at for å få til dette med en grønnere livsstil må vi bruke vår kreativitet. Morsomme påfunn med gjenbruk og kreative løsninger gjør det både enkelt og gøy å være litt mer miljøvennlig. Og når du lager noe selv får du i tillegg ting som ingen andre i hele verden har!

Connie, Dagligleder og motor


Som en evig optimist og et enormt pågangsmot står hun for det meste av innhold, planlegging og organisering. Det er hun som er på de fleste filmer og bilder, skriver blogger og svarer deg på mail. Samtidig vil hun gjerne ha tid til å være mamma, leke med barna som er iført hjemmesydde re-designede klær og spiser nybakte boller hver dag (økologisk spelt så klart…). Lage middag av grønnsaker fra egen kjøkkenhage, synge på konserter, spille teater og pusse opp møbler hus og hjem.

Tormod, Fotograf og handyman

Tormods viktigste jobb er å få sin kone til å se bra ut. 
Dette klarer han mye bedre enn Connie selv da han har en utdanning innen lys og foto og vet hvordan lys får alt til å se bedre ut. Han er heldigvis en meget tålmodig, kunnskapsrik og kreativ fyr. Noe som er en fordel når mann er gift med ei som setter i gang det meste av prosjekter og stoler på at han finner en løsning. For Tormod er kanskje mest kjent som Mr. fix it. Han finner en løsning på de fleste utfordringer, og ja, ofte er svaret Gaffa-tape.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.