Vår visjon - vi må gjøre det enkelt!

Vi ønsker å gjøre verden til et bedre sted. Tette noen hull i ozonlaget, minke plast i havet, redde regnskogen og ta vare på naturen for de som kommer eter oss. Dette vill vi vel alle? Men hvordan kan vi gjøre det??
Har det noe å si hva lille meg og lille deg gjør? 

JA! De små tingene vi gjør i hverdagen, er faktisk noe av det som har mest å si for å ta bedre vare på miljøet!
Hvis vi blir flinkere til å gjenbruke mer av det som faktisk har blitt produsert, så vi slipper å stadig produsere nye ting...
Hvis vi faktisk kan spise opp de maten som blir produsert og fraktet jorden rundt...
Hvis vi kan bli flinkere til å reparere fremfor å kaste ting, møbler og klær...
Hvis vi kan lage egne naturlige rengjøringsmidler og hudpleieprodukter, så vi ikke skyller fremmedstoffer ut i naturen...
Hvis vi blir flinkere til bare noen av disse tingene, har det faktisk mye å si. 

Men HVORDAN kan vi bli flinkere til disse tingene?? 

Vi må gjøre det enkelt!
Vi har funnet ut at ved å ta små bytter, og et lite bytte av gangen, kan vi bytte oss til en stadig grønnere hverdag! 
Dette hjelper vi deg med gjennom å inspirere deg til kreativ gjenbruk, viser deg hvordan du kan lage ting selv, og ikke minst lærer deg hvordan du kan bruke eteriske oljer i din hverdag. 

Eteriske oljer er det beste verktøyet vi har for å gjøre de enkleste byttene! 
Det å få ren natur inn i husene våre på denne måten er helt fantastisk!
Det finnes så utrolig mange ting du kan bruke oljer til, og det gjør det så enkelt å finne de små byttene i hverdagen!

 

Hvem er vi?

Connie, Dagligleder og Pippi

"Det har jeg aldri prøvd før, så det klarer jeg helt sikkert" tenker Connie og går i gang... Hun har stadig en ny ide, en ny plan og minst 10 prosjekter på gang samtidig. For det er alltid noe som skal sys om, repareres og pusses opp.
Eller bare lages for hverdagens bruk, og da snakker vi noe som inneholder eteriske oljer selvfølgelig. Midt oppi det hele prøver hun også å være en god olje lærer, business mentor, blogger, kone og mamma! 

Tormod, Fotograf og handyman

Tormods viktigste jobb er å få sin kone til å se bra ut. 
Dette klarer han mye bedre enn Connie selv da han har en utdanning innen lys og foto og vet hvordan lys får alt til å se bedre ut. Han er heldigvis en meget tålmodig, kunnskapsrik og kreativ fyr. Noe som er en fordel når mann er gift med ei som setter i gang det meste av prosjekter og stoler på at han finner en løsning. For Tormod er kanskje mest kjent som Mr. fix it. Han finner en løsning på de fleste utfordringer, og ja, ofte er svaret Gaffa-tape.

Vanja, Medforfatter og Oljenerd

Vi er altså så heldige som har fått med oss Vanja på laget! 
Hun hjelper til med å lage innhold på Sosiale media, skriver på bytteguider og ikke minst svarer alle dem som måtte ha spørsmål og oljer og doTERRA. Vi elsker at vi har hennes ekspertise her på låven. Og det gjør du også. ;) 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.